Френска режисьорка ще гостува в София за фестивала Master of Art

-

Снимка: Столица.bg

Осмото издание на филмовия фестивал Master of Art представят в София три филма на документалната режисьорка Натали Давид в кратка ретроспектива, съобщават организаторите от Гьоте-институт България.

Филмите ще бъдат представени на 12.02.2023 г. от 19:00 часа в Дома на киното в столицата, а режисьорката ще бъде специален гост на събитието. Тогава ще бъде и прожекцията на най-новия ѝ филм „Харалд Негели – драскачът от Цюрих“. На 13-и и 14-и февруари в рамките на кинофестивала ще бъдат показани филмите „Името на тази фотографка е Леоноре Мау“ и „Гего“ в Гьоте-институт. След всяка от прожекциите зрителите ще могат да зададат въпросите си към режисьорката в разговор на живо.

Причината за гостуването на френската режисьорка, илюстраторка и фотографка Натали Давид е нейното участие в почетното жури на тазгодишното издание на Master of Art, който ще се проведе в София от 10 до 26 февруари.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Столичани ще видят 90 филма на Националния фестивал на българскот......

За поредна година на голям екран в София ще бъдат показани всички номинирани филми за наградите на Съюза на българските ...

Прочети още keyboard_arrow_right