Галерия "Сердика" представя фотоизложбата "Зад червената завеса"

Галерия "Сердика" представя фотоизложбата "Зад червената завеса"

Снимка: Столица.bg

Галерия "Сердика" са приготвили поредна изненада за ценителите на изкуството. Това е Изабела Манолова и нейните фотографии в „Малките изложби Зад червената завеса“. Експозицията ще се проведе от 3 февруари до 5 март 2021 г. от 17:00 до 20:00 часа.  в арт пространството на Женски пазар. Ще бъдат спазени всички COVID-мерки.  
 
Всъщност не стана дума точно за фотоизложба, казва Изабела Манолова, посочвайки че в монохромните снимки с нейните творби се крие и нещо друго. „Нещо, което се крие зад ъгъла на всяко съзнание. Нещо, което винаги е там, а ние не знаем как изглежда. Това са повече от снимки. Това са души. Души, замразени в момента на сътворение. Ако се вгледаме достатъчно можем в някакъв момент да видим себе си – призмата ще се пречупи и всичко ще се превърне в безкрайност. Късчета души, разпилени във вселени“.
 
 „Малките изложби Зад червената завеса“ са еволюцията на проекта на авторката „Зад червената завеса“. Ще бъдат представени фотографии и дигитален колаж, създадени през последните две години. Чрез техниките на дигиталния колаж, разглеждането на задкулисната фотография придобива нови образи, ново съдържание. Всичко започва да прилича на себе си. Всичко се връща към собственото си начало.
 
 
 
 
 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Столичани ще видят 90 филма на Националния фестивал на българскот......

За поредна година на голям екран в София ще бъдат показани всички номинирани филми за наградите на Съюза на българските ...

Прочети още keyboard_arrow_right