Галерия Сердика ще участва за първи път в Европейска нощ на музеите

Галерия Сердика

Снимка: Галерия Сердика

За първи път Галерия Сердика ще вземе участие в Европейска нощ на музеите. Тя ще покаже изложбата съвременна живопис “Everything will be alright” или „Всичко ще бъде наред” с автор Росица Гецова. Екипът на галерията кани всички столичани и гости на града в събота 18 май от 13:30 часа до 21:30 часа. Този ден ще бъде и последният в който експозицията може да бъде видяна. 

За всички е подготвена и Изненада за сетивата” – вкусове и аромати от Женски пазар.  Входът и за двете събития е свободен. Изложбата „Всичко ще бъде наред” представя съвременната живопис. През последните няколко години авторката работи със силикон, акрил, плексиглас и принт, експериментирайки с тези материали, създава своя специфична авторска техника.

В експозицията ще може да видим обеми затворени в плексигласови кутии, дигитални рисунки с характерен за авторката свеж колорит и видео. Тя е представителен автор за тенденциите на съвременното изкуство. Галерия „Сердика“ е част от общинското дружество „Пазари Възраждане“ ЕАД и се намира на ъгъла на бул. Стефан Стамболов и ул. Лозенград.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Стефания Колева и Деян Ангелов с вулкан от комични ситуации пред ......

Обичаните актьори Стефания Колева и Деян Ангелов се впускат във взривоопасно приключение от комични ситуации в новия сте...

Прочети още keyboard_arrow_right