Комедията "#Лъжи ме #обичам те" в Парк-театър Борисова градина

-

Снимка: Facebook

Постановката "#лъжи ме #обичам те" ще представи Парк-театър Борисова градина на 13 юни, понеделник. Началният час на спектакъла е 21,00 часа.

Режисьор на постановката по текст на Алън Ейкбърн е Малин Кръстев. В ролите зрителите ще видят Герасим Георгиев - Геро, Стефания Колева, Светлана Бонин, София Бобчева, Димитър Живков, Христо Бонин.

Текстът на "най-жлъчният съвременен комедиограф" е преведен от Златна Костова. "#лъжи ме #обичам те" е перфектна поредица от ситуации, представени от силен актьорски състав, който ще предизвика публиката да се наслади на тази комедия.

Създадена през 60-те години на миналия век, днес пиесата ще ви накара да осъзнаете колко е трудно да имате извънбрачна афера преди появата на мобилните технологии, разчитайки на стационарни телефони за тайните си авантюри.

Второто издание на събитието Парк-театър "Борисова градина" е сцена на открито в "сърцето" на София, на която ще се представят театрални спектали, концерти и кино вечери в периода от месец Май 2022 до месец Октомври 2022 на територията на "Княз-Борисовата градина" в София. Събитието се провежда със съдействието на Столична община.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Столичани ще видят 90 филма на Националния фестивал на българскот......

За поредна година на голям екран в София ще бъдат показани всички номинирани филми за наградите на Съюза на българските ...

Прочети още keyboard_arrow_right