Култовият мюзикъл „Коса" на сцената на НДК в София

Култовият мюзикъл „Коса" на сцената на НДК в София

Снимка: Монте Мюзик

На 7 декември „Коса" ще превземе сцената на зала 1 на НДК

Емблематичният рок мюзикъл „Коса" ще пренесе в зала 1 на НДК духа на свободата и бунта, белязали 60-те години на миналия век. На 7 декември елитен състав от актьори, тацьори и музиканти ще изпълни един от десетте най-успешни мюзикъли за всички времена. Шест от песните на мюзикъла са в Топ 100 на „Билборд" за най-великите хитове на 20-ти век, съобщиха организаторите.

Нов живот на „Коса" дава режисьорът Борис Панкин, заедно с артистичния състав и екипа на Държавна опера Варна. Главните роли, Панкин поверява на Виктор Ибришимов, Десислава Николова, Мариан Бачев и Нора Караиванова, диригент е Страцимир Павлов, сценографията е на Иван Токаджиев, а хореографията - на Анастасия Неделчева. Режисьорът запазва духа на времето, в което е създаден легендарния рок мюзикъл, като в него откриваме теми, актуални и до днес. На сцената ще се насладим на таланта на над 30 солисти и танцьори, а голям мултимедиен екран ще ни пренесе неусетно в 60-те години на XX-ти век.

С наближаването на представлението, организаторите от Монте Мюзик и Държавна опера Варна напомнят, че достъпът до зала 1 на НДК е със зелен сертификат. За улеснение на гостите, които все още не са ваксинирали или преболедували, в Билетния център на НДК работи лаборатория, където могат да се тестват и получат сертификат след 16:00 часа. Препоръките за гостите без зелен сертификат са да не изчакват последния момент, за да се тестват.

Билети за мюзикъла все още са налични в Билетен център НДК и Eventim.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Монтират нова арт инсталация в Градската градина в София...

Започва поставянето на инсталацията на Красимир Терзиев „Между миналото, което е напът да се случи и бъдещето, кое...

Прочети още keyboard_arrow_right