Лаптоп за победителя в “Ще ти разкажа приказка” на дирекция "Култура"

Конкурс за приказка

Снимка: Столична община

Дирекция “Култура” на Столична община организира осмо издание на Националния детски конкурс за авторска творба “Ще ти разкажа приказка”. Участниците имат пълна свобода в ибора на тема, като ще бъдат разделени на две възрастови категории: 9-12 години и 13-15 години.

Условията за участие в конкурса са авторите да са написали приказка, чиито обем да е до три печатни страници. Да бъде предадена в запечатан плик в четири екземпляра. Върху всеки образец авторът трябва да е записал личните си данни (три имена, дата на раждане, град, адрес, училище и телефонен номер за връзка.

Наградите ще бъдат три и в двете категории, като ще има и по една поощрителна. Класиралият се на първо място печели лаптоп, на второ и на трето - таблети. Не по-малко интересна и полезна за учениците ще бъде поощрителната награда - книги.

Крайният срок за подаване на творбите е 31 януари 2019 г. до 17 часа в деловодството на Дирекция “Култура” или изпратени по пощата на адрес: София 1000, пл. “Славейков” №4, Дирекция “Култура”, За конкурса “Ще ти разкажа приказка”.

През първата половина на 2019 г. ще се проведе награждаването на победителите и ще бъде представен сборникът с творбите им.

Редактор: Александра Никова

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

???????

Виж също

close

Започнаха откритите изпити по актьорско майсторство в НАТФИЗ...

Откритите годишни изпити по актьорско майсторство в НАТФИЗ започнаха от днес, 14 юни, информират от академията. Обявите ...

Прочети още keyboard_arrow_right