Лили Иванова представя в Народния театър нова книга

-

Снимка: Facebook, Лили Иванова

В Народен театър „Иван Вазов“ ще бъде официално представена книгата "Лили Иванова. Моят личен дневник“, съобщи примата на българската естрада. Събитието предстои утре, 19 май, и ще бъде придружено от бутиков концерт.

Новата книга представя лични мисли на родната звезда за Бог, живота, публиката, модата, България и т.н., както и някои от интервютата на певицата, дадени в последното десетилетие. Откровенията в личния дневник са записвани в последните 15 години. Публикувани са и близо 270 снимки, като за първи път са показани архивни фотографии на нейните родители, на сестра ѝ и на племенниците ѝ.

"Дневникът на Лили Иванова - това е вътрешният ѝ свят, където тя не допуска никого. Върху белите листове, изписани с красив почерк, сякаш е нарисувана душата ѝ. И когато ги разгръщаш, виждаш една силна и одухотворена личност, която знае какво иска, измислила е как да го постигне и е наясно с цената, която ще плати за това. Приятелство и предателство, любов и омраза, истина и лъжа, грешка и прошка, политика и история, свобода и окови, минало и бъдеще, сцена и публика – това са дневниците на Лили Иванова. Те са равносметка на един емоционален, взривяващ и достоен живот, чиято спирала се движи винаги нагоре. С една мисия – Лили живее, за да пее", казва редакторът на книгата Валерия Велева.

Технически редактор на изданието е Милена Евтимова, графичният дизайн е на Иван Панов. Автор на фотографията на корицата е Васил Къркеланов, дизайнът на корицата е на Ина Янева, а мениджър на проекта е Николай Недеков.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Отбелязваме Световния ден на театъра, в София връчват наградите И......

В Народния театър "Иван Вазов" днес, в Световния ден на театъра, ще бъдат връчени наградите ИКАР, съобщават от Съюза на ...

Прочети още keyboard_arrow_right