"Любов до синьо" вече е в печатница, Добромир Банев изпълни обещанието си

Поетът Добромир Банев

Снимка: Валентин Иванов-sValio

Един от най-обичаните съвременни поети Добромир Банев изпълни обещанието пред почитателите си и завърши новата си стихосбирка "Любов до синьо". Книгата вече е в печатница, а в момента се прави корицата й, научи Столица.bg. Изданието ще има над 60 стихотворения.

В края на миналата година Банев обеща, че за Свети Валентин ще даде нова порция любов на читателите. За автора любовта не е само връзката между двама души, които се обичат, тя е състоянието, което ни прави хора и движи света напред. Премиерата ще е на 13 февруари, в навечерието на Свети Валентин. На празника на влюбените стихосбирката излиза на пазара, обеща поетът.

Добромир Банев се вдъхновява от живота и е в постоянно търсене на впечатления от отношенията между хората. Особено се вълнува от грижите към възрастните хора.

"Любов е и да помагаш на възрастни хора, изпаднали в нужда. Аз не давам рецепти как да се влюбваме. Стиховете ми са по скоро, за да припомнят кои сме ние. Стихосбирката е едно завръщане към себе си. Да събудим доброто в нас и приятелите ни, защото любовта е постоянно движеща сила", каза пред Столица.bg Добромир Банев.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Столичани ще видят 90 филма на Националния фестивал на българскот......

За поредна година на голям екран в София ще бъдат показани всички номинирани филми за наградите на Съюза на българските ...

Прочети още keyboard_arrow_right