„Мъже под чехъл” ще разсмива зрителите в столичния „Сълза и смях”

„Мъже под чехъл” ще разсмива зрителите в столичния „Сълза и смях”

Снимка: Столица.bg

В спектакъла ще участват Албена Колева, Тончо Токмакчиев и Кирил Ефремов

Откритата сцена на театър „Сълза и смях” ще представи на 7 януари от 19 ч. спектакъла „Мъже под чехъл”, съобщиха от театъра.

Постановката е на Владлен Александров, ще се играе от ДКТ “Константин Величков”-Пазарджик. Сценографията е на Иван Карев, а в спектакъла ще участват Албена Колева, Тончо Токмакчиев и Кирил Ефремов.

Ако един оправдан след погрешна присъда затворник внезапно се завърне при разведената с него жена? Ако, понеже няма къде да отиде, поиска да живее в апартамента, който отчасти му принадлежи и който тя обитава с новия си съпруг? Ако новият прояви разбиране и каже, че няма нищо против? Ако учениците й (защото тя е учителка) започнат да й се подиграват, че живее с двама мъже по (казано на техния език) "системата сандвич"? Ако двамата неочаквано сприятелили се мъже толкова я вбесяват, че ги изгонва да спят заедно на дивана, а тя остава сама в брачното ложе? Ако внезапно се появи още една жена и, заедно с това, неудържим пристъп на ревност? И ако никой от четиримата вече не знае кого повече обича? Това е една блестяща комедия на световно известния съвременен хърватски драматург Миро Гавран.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Стефания Колева и Деян Ангелов с вулкан от комични ситуации пред ......

Обичаните актьори Стефания Колева и Деян Ангелов се впускат във взривоопасно приключение от комични ситуации в новия сте...

Прочети още keyboard_arrow_right