"Момо" вече част от програмата на Театър "Азарян" в НДК (ВИДЕО)

"Момо" вече част от програмата на Театър "Азарян" в НДК

Снимка: Театър "Азарян"

От този сезон спектакълът „Момо“ по романа на Михаел Енде вече е част от програмата на Театър Азарян. Постановката е дело на неудържимия тандем Веселка Кунчева – Мариета Голомехова, а първата дата, на която публиката може да го гледа е 30 септември от 19:00 часа.

Спектакълът разказва историята за времекрадци и за едно дете, което връща на хората откраднатото време. Момо е специално момиченце, което разполага с цялото време на света да изслушва приятелите си. Тя е прекрасен слушател и има цялото търпение, за да помогне и даде съвет при всеки проблем, нещо в нея отключва добрината в хората и им помага да се извисят над дребните неща.

Един ден в градчето се появяват сиви хора и времето на всички започва да не достига. Единствено Момо остава незасегната от зловещия план на сивите хора, но дали ще ѝ стигнат силите да се противопостави и ще има ли кой да я подкрепи в тази непосилна задача да спаси и освободи времето?

Театралната гилдия присъжда на „Момо“ отличия – за музика (награди ИКАР 2015 и АСКЕЕР 2015 за Христо Намлиев), сценография (номинации ИКАР 2015 и АСКЕЕР 2015 за Мариета Голомехова), костюми (номинация АСКЕЕР 2015 за Мариета Голомехова) и актьорска игра (номинация АСКЕЕР 2015 за поддържаща мъжка роля на Вежен Велчовски).

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Общинският Дом на културата „Средец“ отпразнува с концерт 50-а го......

С празничен концерт тази вечер Общинският културен институт – Дом на културата „Средец“ отбеляза 50-го...

Прочети още keyboard_arrow_right