Награждават победителите от конкурса „С очите си видях бедата"

Рисунка

Снимка: МВР

В Националния дворец на децата от 11 часа ще бъде открита изложба с наградените творби от националния конкурс за детска рисунка с международно участие "С очите си видях беда". Младите художници ще получат грамоти, предметни награди и плакети, осигурени от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението". Около 500 творби бяха допуснати тази година до финалния етап. Ученици от Гърция и Азербайджан се включиха в международния раздел. 

Проявата е посветена на Международния ден на доброволеца и се провежда с подкрепата на Секретариата на Откритото частичното споразумение за големите рискове към Съвета на Европа – EUR-OPA. 

Ученици преминали курсовете за доброволци, на възраст от 16 до 18 години, ще демонстрират пред своите съученици придобитите знания от 13 часа, в двора на СПГЕ „Джон Атанасов". Заедно със своите ментори те ще  проиграят плана за евакуация, както и учебно гасене на пожар.

 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Столичани ще видят 90 филма на Националния фестивал на българскот......

За поредна година на голям екран в София ще бъдат показани всички номинирани филми за наградите на Съюза на българските ...

Прочети още keyboard_arrow_right