Народният театър отново отваря врати на 10 юни

Народният театър отново отваря врати на 10 юни

Снимка: Столица.bg

10 юни е датата, на която Народният театър "Иван Вазов" отново ще отвори врати за любимата си публика. Това става 81 дни след последното изиграно представление преди обявяването на извънредното положение.
 
Хитови спектакли от репертоара на театъра са включени в програмата за юни, като те ще се играят на Голяма сцена при спазване на всички противоепидемични мерки и допустим капацитет от 30% зрителски места в залата. Освен спектаклите, театърът е подготвил и серия от вълнуващи всекидневни срещи на открито с актьори, режисьори и драматурзи. Срещите ще се провеждат от 10 юни всяка вечер на откритата сцена „Зад театъра“, която се намира в двора на служебния вход. Те започват в 21:30 ч.
 
Сред палитрата от имена, които ще разкрият тайни от своя живот извън сцената и вътре в театъра в срещите „Зад театъра“, са Дарин и Деян Ангелови (първата среща с тях е на 10 юни), Диана Добрева, Валери Йорданов, Антон Радичев, Васил Драганов, Георги Мамалев, Емануела Шкодрева, Ева Тепавичарова и много други. Ще има и вечери, посветени на Стефан Данаилов, Мария Стефанова, Велко Кънев, Марин Янев, Мариус Донкин и други.
 
Знакови имена като Валентин Ганев, Георги Мамалев, Валери Йорданов, Мария Стефанова, Деян Донков, Радина Кърджилова, Бойка Велкова, Мария Каварджикова , София Бобчева, Ева Тепавичарова, Стоян Пепеланов, Виктория Колева и Радина Боршош се завръщат на сцената със спектаклите „Пътят към Афродита“, „Контрабасът“, „Даскал“, „Бонбон“ „Караконджул“, „Разбираш ли ме правилно“ „Любовникът“, „Две“ с Бойка Велкова и „Три високи жени“.
 
Началният час на представленията на Голяма сцена е 19:00 ч., а билетите са в продажба от днес на двете каси на театъра и онлайн на сайта. Касите са с работно време от 11:30 до 21:30 часа. Билетите за спектаклите на Голяма сцена са от 20 лв., а за срещите в двора – от 10, 15 и 20 лв.
 
 
 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
  • Да, ще избере (22%, 29 Гласове)
  • Няма да избере (27%, 35 Гласове)
  • Да, на ротационен принцип (13%, 17 Гласове)
  • Ще има нови избори (29%, 38 Гласове)
  • Ще почакаме до пролетта (10%, 13 Гласове)
Общо гласували: 132 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Заради деня на траур: Отменя се концертът на Симфоничния оркестър......

Концертът "Изкуството на живо" на Симфоничния оркестър на БНР се отменя заради кончината на патриарх Неофит, съобщават о...

Прочети още keyboard_arrow_right