Нов прочит на знакови места в столицата с проекта "Преоткрий София"

Нов прочит на знакови места в столицата с проекта "Преоткрий София"

Снимка: Столица.bg

Нов и повече от хубав прочит ще получат основни забележителности в столицата с проекта "Преоткрий София", разказват от БНР. Под това мото този уикенд ще бъдат посетени някои от емблематичните сгради на града. Двете безплатни пешеходни обиколки са организирани от Free Sofia Tour, разказа пред медията Томислав Рашков, зам.-председател на сдружение „365“.Сред набелязаните за посещение обекти се открояват Народната библиотека, Софийският университет “Св. Климент Охридски”, църквата “Св. Неделя” и др.   
 
"Преоткрий София" е един проект, който наистина ще даде един хубав нов прочит на основните забележителности в нашия град София.Обектите, които ще бъдат посетени на тези обиколки, са основните забележителности в нашия град, разположени в идеален център.
 
Те със сигурност представляват повече от 15 спирки, като на всяка една от тях се обръща внимание на интересни исторически факти, поднесени по интересен начин, така че да са интересни за хората”, поясни Томислав Рашков.
 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Заради деня на траур: Отменя се концертът на Симфоничния оркестър......

Концертът "Изкуството на живо" на Симфоничния оркестър на БНР се отменя заради кончината на патриарх Неофит, съобщават о...

Прочети още keyboard_arrow_right