Нова премиера в столичния Театър 199 „Валентин Стойчев”

-

Снимка: Театър 199 "Валентин Стойчев"

Театър 199 „Валентин Стойчев” представя новата си премиерна постановка "Пролетно тайнство". Спектакълът ще се играе за пръв път пред публика на 9 май.

„Пролетно тайнство“ е спектакъл, създаден по романа на Крис Грийнхалч, адаптация - Бойко Илиев. Режисурата е дело на Георги Кадурин. На сцената Невена Калудова, Димитър Баненкин, Мариана Миланова и Силвия Петкова пресъздават персонажите силно и убедително, уверяват от театъра.

Биографите на Коко Шанел и Игор Стравински твърдят, че между двамата е имало страстна, бурна връзка през 1920-а година в Париж. Но хроникьорите на пикантното не могат да вникнат действително в дълбочина в случилото се тогава. Затова пък, през призмата на театралното изкуство, всичко е възможно. Актьорите и зрителите заедно ще имат възможност да изградят потенциала на възможните взаимоотношения между героите. И да потърсят истините, не толкова за историческите личности в една отминала епоха, а онези, които носим у себе си в нашето време – тук и сега.

 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Отбелязваме Световния ден на театъра, в София връчват наградите И......

В Народния театър "Иван Вазов" днес, в Световния ден на театъра, ще бъдат връчени наградите ИКАР, съобщават от Съюза на ...

Прочети още keyboard_arrow_right