Официално откриват "Една масонска приказка"

Официално откриват "Една масонска приказка"

Столица.bg

Vivacom Art Hall представя ексклузивна изложба

Vivacom Art Hall представя ексклузивна изложба "Една масонска приказка" от автора с псевдоним "Анонимус". Официалното откриване ще се състои днес от 18:30 часа.

Авторът споделя за изложбата: "Рисунката е визуално представяне на мисъл като въображение посредством изображение на живо или мъртво същество. Това е и най-точната предварителна скица на скулптура, маслено платно, архитектурен обект и най-евтиното. В архитектурата е план, в счетоводството - сметка, бележка за продукти, некролози свидетелства, дипломи, награди да илюстрираш една мисъл, една дума, една случка, един роман е твоята интерпретация скеч, карикатура, ex libris или графити рисунките или преразказват случка, състояние или шокират с думи или без думи. Една рисунка не трябва да топли, имате си радиатор, не трябва да е гладна, имате си хладилник и не трябва да е глупава - имате си телевизор.  Рисунката е илюстрация на мисли, значи е всичко, начало на всяко изкуство." 

Тази специална селекция от 50 рисунки ще може да бъде видяна в зала "Галерия" в Vivacom Art Hall Oborishte 5 в периода от 13.10.21 г. до 21.10.21 г. - вход свободен. Всички творби могат да бъдат закупени.  Събитието ще се проведе при спазване на всички действащи към момента противоепидемични мерки.

 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Стефания Колева и Деян Ангелов с вулкан от комични ситуации пред ......

Обичаните актьори Стефания Колева и Деян Ангелов се впускат във взривоопасно приключение от комични ситуации в новия сте...

Прочети още keyboard_arrow_right