Още 4 български звезди увековечени на Стената на славата пред Театър 199

Още 4 български звезди оставят стъпки на Стената на славата пред Театър 199

Снимка: Театър 199 "Валентин Стойчев"

Още 4 обичани родни артисти ще оставят отпечатъците си на Стената на славата пред Театър 199 "Валентин Стойчев". Това са Владимир Карамазов, Стефка Янорова, Стефан Вълдобрев и Мария Сапунджиева. Събитието ще бъде на 29 септември от 17.30 часа. И е посветено и на първата премиера на театъра през настоящия юбилеен 55-ти сезон – „Фернандо Крап ми е написал това писмо“ от Танкред Дорст, постановка – Иван Урумов, сценография – Мария Диманова, музика – Добрин Векилов-Дони, с участието на Иван Радоев, Ели Колева, Стоян Младенов и Любен Чаталов. 
 
С новите 4 попълнения звездните пана ще станат точно 55, а отпечатъците 57, тъй като две са на актьорски двойки. Както е известно през тази година Стената на актьорската слава навършва 25 години.
 
Художественото оформление и изработката на паната е дело на Момчил Симеонов, наследник на инж. Симеон Симеонов – един от създателите на Стената на славата. А авторските шаржове на актьорите отново са на карикатуриста Ивайло Нинов.
 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Стефания Колева и Деян Ангелов с вулкан от комични ситуации пред ......

Обичаните актьори Стефания Колева и Деян Ангелов се впускат във взривоопасно приключение от комични ситуации в новия сте...

Прочети още keyboard_arrow_right