"Осинови любовта" разказва истории за бездомни

Изложба, кучета, котки

Снимка: Столица.bg

Забързаните минувачи в градинката на "Кристал" не пропускат да разгледат 26 платна от фотографската изложба на тема "Осинови любовта". Тя е по случай Световния ден за защита на животните - 4 октомври. Организирана е от Организацията за защита на животните "Четири лапи" и със съдействието на Столична община. 

Участие в конкурса "Осинови.ме" са взели над 100 любители и професионални фотографи. Разказани са сърцераздирателни истории, придружени с майсторски снимки, на изоставени кучета и котки, намерили дом и любов. Възрастна двойка с интерес разглежда фотосите. Жената обича кучета, вече е имала три. Мъжът предпочита котките. Кучетата са по-трудни за гледане, те изискват повече грижи, имат нужда от повече любов, трудно оцеляват, когато ги изоставят на улицата, споделя той. Котките били бойци и дори изоставени се справяли с живота на улично животно.

Основната мисия на "Осинови.ме" е да накара повече хора да си вземат животно, защото любовта не трябва да бъде за продан, нито да се купува. Всички кампании на "Осинови.ме" са съсредоточени върху разрешаването на проблема с бездомните животни и дават пример за правилно отношение към тях.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

В аулата на Софийския университет ще прозвучи Stabat Mater от Дж.......

"Европейски музикален фестивал" кани почитателите на сакралната музика на Великденски концерт с безсмъртната барокова тв...

Прочети още keyboard_arrow_right