От 50 до 160 лева билети за солистите на Болшой театър в НДК

солистите на Болшой театър

Снимка: НДК

Водещи артисти от най-големия руски театър за опера и балет в света - Болшой, ще пристигнат за първи път в София на 13 ноември 2020 за един незабравим гала спектакъл в зала 1 на НДК. Билетите за бляскавия гала спектакъл тръгват в продажба от утре (26 февруари 2020) в 10:00 часа, в мрежата на Eventim  Билетен център НДК  на цени между 50 и 160 лв. Първите 500 билета от всички ценови категории са с 10% отстъпка.
 
Солистите на Болшой, водени от световноизвестните оперни певци Елена Зеленская (сопрано), Светлана Шилова (мецо сопрано), Андрей Григориев (баритон), Роман Муравицки (тенор), Олга Йонова (сопрано) , Ярослав Абаимов (тенор), ще очароват ценителите с изключителното си певческо майсторство и въздействащи образи от най-обичаните класически заглавия. Всички те впечатляват с богатата си биография на най-престижните роли по световните оперни сцени.
 
Звездната плеяда руски гласове ще зарадва българската  публика с най-добрите произведения на Верди, Пучини, Гуно, Чайковски, Офенбах и Моцарт. Ще прозвучат фрагменти от най-популярните опери в световен мащаб: Тоска, Травиата, Турандот, Бохем, Риголето, Кармен. 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Стефания Колева и Деян Ангелов с вулкан от комични ситуации пред ......

Обичаните актьори Стефания Колева и Деян Ангелов се впускат във взривоопасно приключение от комични ситуации в новия сте...

Прочети още keyboard_arrow_right