Певицата Лина Никол представя дебютния си албум Who I Am на 8 октомври

Лина Никол

Лина Никол

Лина Никол споделя, че музиката, която ще представи, е нейното идеално отражение като артист

На 8 октомври певицата Лина Никол ще представи албума си в "София Лайв Клуб". Ще се включат и музикантите Александър Васев (пиано), Владислав Мичев (пиано и брас), Стоян Джаферов (китара), Радослав Славчев – Riverman (бас), Божидар Василев (тромбон и ефекти) и Деян Илиев – барабани.

На 1 октомври самостоятелният албум бе разпространен в дигиталните платформи. Заглавието Who I Am не е случайно. Лина Никол споделя, че музиката, която ще представи, е нейното идеално отражение като артист – в албума има балади, които са свързани с определени моменти от живота ѝ, фънки звуците са част от нейната забавна страна, а синтезът от модерно звучене и класически ритъм&блус показва израстването ѝ. Like I Used To е написана по време на пандемията и локдауна през 2020 г. Текстът разказва за желанието да се върнем към пълноценния живот, а в проекта се включва и рапърът Vas J. Angelov. Продукцията е дело на Боян Ангелов, с когото Лина работи по албума. 

Албумът се реализира с подкрепата на Столична община – Програма “Култура”.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Отбелязваме Световния ден на театъра, в София връчват наградите И......

В Народния театър "Иван Вазов" днес, в Световния ден на театъра, ще бъдат връчени наградите ИКАР, съобщават от Съюза на ...

Прочети още keyboard_arrow_right