Победителка от X Factor дебютира във „Фантомът на операта” в Музикалния театър

Фантомът от операта в Музикалния театър

Снимка: Музикален театър

Християна Лоизу, победителка от X Factor, излиза на 23 март на сцената на Националния музикален театър в ролята на Кристин във „Фантомът на операта”. Това е една от първите й големи роли на професионална сцена след спечелването на популярния музикален формат през 2016 година.

„Ролята на Кристин от „Фантомът на операта” винаги е била роля-мечта за мен. Тя е мечта и за много певици по света. Благодарна съм на директора на Музикалния театър Марияна Арсенова за тази възможност”, казва талантливата Лоизу. Гост-звездата ще се редува в ролята на Кристин със солистките на Музикалния театър Весела Делчева и Теменужка Трифонова. Тя ще си партнира с двамата изпълнители на Фантома на операта – Владимир Грудков и гост-солиста Влади Михайлов.

Зрелищният спектакъл се завръща на сцената на Националния музикален театър от 23 март т. г. Той ще се играе единствено до 14 април през този театрален сезон. След изчерпването на билетите за всичките първоначално договорени 25 спектакъла театърът води дълги преговори и откупи нови десет спектакъла. Така вместо до 30 март „Фантомът на операта” ще се играе до 14 април в Музикалния театър.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Монтират нова арт инсталация в Градската градина в София...

Започва поставянето на инсталацията на Красимир Терзиев „Между миналото, което е напът да се случи и бъдещето, кое...

Прочети още keyboard_arrow_right