Полина Герасимова и Kan Wakan със светлинна инсталация в София

Полина Герасимова и Kan Wakan със светлинна инсталация в София

Снимка: София Лайв Клуб

Светлинна инсталация и listening party в София

На 29 ноември от 21:00 ч. в Sofia Live Club ни очаква едно различно представяне на новия проект на визуалния артист Полина Герасимова и listening party на новия албум на композитора и продуцент Kan Wakan. Събитието е с вход свободен.

Comfort Zone? е заглавието на аудио-визуалния танцов пърформанс, създаден от Полина Герасимова. Събитието в Sofia Live Club ще бъде единствената възможност той да бъде видян, тъй като засега това ще бъде еднократното му представяне. Пърформансът е с продължителност 5 минути, музиката е на Kan Wakan, а изпълнител е Дори Валентинова. Сходна артистична колаборация стои и зад музикално-визуалния проект Still Feather, създаден преди четири години. Светлинната инсталация Comfort Zone? е буквално огледално пречупване на пространството. Историята в нея е създадена по текст, разказващ въображаема притча за срещата на Зоната на Комфорт и Приключенския дух.

Comfort Zone? е супер интензивно преживяване, което включва текст, прожекция, светлина, танц и музика.

В рамките на вечерта пърформансът Comfort Zone? ще бъде показан два пъти в 21:00 ч. и 22:00 ч.

Между двете му изигравания ще можем да чуем и новия албум на Kan Wakan Phantasmagoria vol. 2. В него композиторът деликатно ни води през две основни теми – синхроничността и автентичността. И ако първата Phantasmagoria нежно се занимава с духовното и подсъзнаваното, сега всички сме в колективен сън.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Стефания Колева и Деян Ангелов с вулкан от комични ситуации пред ......

Обичаните актьори Стефания Колева и Деян Ангелов се впускат във взривоопасно приключение от комични ситуации в новия сте...

Прочети още keyboard_arrow_right