С благотворителен търг завършва Sofia Summer

С благотворителен търг завършва Sofia Summer

Снимка: Sofia Summer Fest 2021

Събраните средства на летния фестивал в столицата ще бъдат дарени на „Дом на ветераните на културата и изкуствата“

Финалът на тазгодишното издание на Sofia Summer Fest 2021 ще приключи с благотворителен търг на 30 септември. Последното събитие ще бъде автобиографичния стенд ъп спектакъл на Део и веднага след него, от 20:45 часа, ще се проведе благотворителен търг.

На него ще бъдат предложени част от мебелите на фестивала, а събраните средства ще се дарят на „Дом на ветераните на културата и изкуствата“, съобщиха организаторите на летния фестивал. Сред експонатите за наддаване е и специалният диван “Болоня”, на който цяло лято се събираха автографите на артистите участвали в програмата на летния фестивал на София.

Сред поставили подписа си са – Графа, Миро, Макисм Ешкенази, Михаела Филева, Бойко Кръстанов, Ваня Щерева, Боби и Заки, Живко Петров, Стефания Колева, Здрава Каменова, Богдана Трифонова, Влади Въргала, Лилия Маравилия, Явор Бахаров и много други.

„От дълги години помагаме на този дом и правим различни инициативи, защото артистите заслужават. Благодарим на нашите партньори, поризводители на мебели, които подкрепиха идеята и съм сигурен, че търгът ни ще е успешен“, споделя Борислав Чучков, един от организаторите на Sofia Summer Fest.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

НАТФИЗ даде сцена на ученици, които изпълниха стихове от утвърден......

Каквото и да си говорим за поезията, едно е сигурно: тя определено е на мода, и то в най-добрия смисъл. Вдъхновяващо е д...

Прочети още keyboard_arrow_right