С "Невинно малко убийство" театър "София" открива новия сезон

С "Невинно малко убийство" театър "София" открива новия сезон

Снимка: Столица.bg

Театър "София" открива тази вечер новия сезон с черна комедия на сцената на "Театро". Престъпление, изневяра и пикантни събития от човешкия живот, или докъде можем да стигнем, когато сме предадени от най-близките си хора. Стартът е с черната комедия "Невинно малко убийство" от Жан-Пиер Мартинез.

Пиесата ще се играе от 19:30 ч. на сцената на "Театро". Повече подробности пред Радио София разказа актрисата Дария Симеонова, която е част от актьорския екип на спектакъла.

"Този текст е огледало на леко хумористичната, но и леко тъжна действителност, в която живеем. Представлението ще се играе в "Театро", защото като знаем, Театър "София" е в ремонт. Участваме аз, Неда Спасова и Пламен Манасиев, режисьор е Надя Панчева, много талантлива млада режисьорка.

Става дума за един леко криминален четириъгълник между две семейства, две двойки, които се оказват свързани по всички възможни начини помежду си. Едно убийство, което изкарва на показ много голяма част от тайните, които присъстват между тези четирима души. Всеки от тях има своята емоционална експлозия", каза Симеонова пред БНР.

"Продължаваме театралния сезон в едни не много благоприятни за нас условия. Надяваме се, че след известно време ще бъдат много благоприятни и ще можем да си посрещнем публиката в един обновен и много модерен дом. Възстановяваме спектакли, които бихме могли да играем по другите сцени", добави тя.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

НАТФИЗ даде сцена на ученици, които изпълниха стихове от утвърден......

Каквото и да си говорим за поезията, едно е сигурно: тя определено е на мода, и то в най-добрия смисъл. Вдъхновяващо е д...

Прочети още keyboard_arrow_right