Със „Съблечи се за вечеря“ Младежкият театър отккрива сезона

Със „Съблечи се за вечеря“ Младежкият театър отккрива сезона

Снимка: Фейсбук

Смях от сърце, забавление и актьорско майсторство са събрани в една от най-новите и обичани комедии в репертоара на Младежки театър "Николай Бинев". Със „Съблечи се за вечеря“ стартира новият театрален сезон на 14-и септември от 19:00 ч. в Младежкия театър в столицата.

Билетите са със специални празнични цени на касата и на сайта на Младежки театър "Николай Бинев". Продължителността на постановката, режисьор Венцислав Асенов, е час и 40 минути.

Бернар (Юлиян Петров) тайно е планирал романтичен уикенд с очарователната си парижка любовница Сюзан (Веселина Конакчийска) в идиличната си провинциална къща, недалеч от Париж, докато съпругата му Жаклин (Гергана Христова) отсъства от дома. Бернар е уредил пристигането на изискана готвачка Сюзет (Ния Кръстева), която да осигури вкусни и изкушаващи ястия, които да превърнат подготвяния уикенд в прекрасно изживяване.

За да бъде всичко убедително пред съпругата му Жаклин, Бернар е поканил и най-добрия си приятел Робер (Александър Хаджиангелов), за да му осигури „алиби“ пред жена му. Всичко звучи перфектно подготвено – какво би могло да се обърка?
Хмх! Да предположим, че се оказва, че Робер не осъзнава защо е поканен. Да предположим, че Робер и Жаклин са тайни любовници и следователно Жаклин няма да замине за уикенда.

Да предположим, че готвачката трябва да се преструва, че е любовница, а любовницата да се преструва, че е готвачка. Да предположим, че „алибито“ на всеки е в конфликт с „алибитата“ на всички останали. Настъпва вечер на весело, комично и гарантиращо много смях за публиката объркване, по време на което всички импровизират с бясна скорост в опит да излязат сухи от всички любовни, роднински и приятелски схеми, в които всеки се забърква. А дори това няма да са всички гости за вечерта... Кой има смелостта да отвори вратата?

Със „Съблечи се за вечеря“ на 14 септември, вторник, Младежкият открива своя 76-и театрален сезон.

Младежки театър

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Стефания Колева и Деян Ангелов с вулкан от комични ситуации пред ......

Обичаните актьори Стефания Колева и Деян Ангелов се впускат във взривоопасно приключение от комични ситуации в новия сте...

Прочети още keyboard_arrow_right