Социалният експеримент "Скреч арт" чака зрителите си в галерия "Сердика"

нова изложба

Снимка: Столица.bg

Галерия "Сердика" на Женския пазар представя Скреч Арт (Scratch Art) - първата самостоятелна изложба на Ева Тенева-Зайкоф от поредицата „50/50 или Fifty Fifty“, която ще се проведе в периода 15 януари – 14 февруари 2020 г. Зад идеята Скреч Арт стои социален експеримент на авторката, провокиран от модерната за цяла България мания да изтрива различни по форма и съдържание скреч-полета с надежда да спечели бързи пари. Изложбата ще се открие на 15 януари от 18.30 ч. 
 
В галерия „Сердика“ Ева Тенева-Зайкоф ще представи голямоформатни дигитални принтове на фигури, покрити със скреч поле, поставено на интересни и предизвикателни места. Самите скреч полетата ще бъдат изтрити от присъстващите по време на откриването на изложбата.Ева Тенева-Зайкоф ще предизвика и очакванията на гостите на вернисажа – да не открият очакваното, а нещо съвсем друго - текстове, забавни послания, нови изображения и други изненади. 
 
 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Стефания Колева и Деян Ангелов с вулкан от комични ситуации пред ......

Обичаните актьори Стефания Колева и Деян Ангелов се впускат във взривоопасно приключение от комични ситуации в новия сте...

Прочети още keyboard_arrow_right