Спектакъла „Наемателят“ за всички софиянци в театър Азарян

Спектакъла „Наемателят“

Снимка: Театър Азарян

Само на 16 март в 20:00 ч. в Театър Азарян столичани и гостите на града ще имат възможността да гледат най-новото представление „Наемателят“ на режисьора Александра Петрова. Тя ни позната от спектаклите „Хамелин“, „Вихрушка“ и „Хензел и Гретел“, които постави за краткото време от дипломирането си през 2016 до днес. Спектакълът на Драматичен Театър Пловдив бе номиниран за годишните награди „ИКАР” в категория авторска музика, като част от програмата на „Софийски театрален салон”.

„Наемателят“ е една вълнуваща история за границата между реда и тиранията, любовта и репресията, между „нормалното“ и екстремното. Сюжета се развива в апартамент, нает от трима приятели, които търсят още един съквартирант за свободната стая.

В слънчев ден идва тайнственият Владимир, чието минало е загадка за всички. Разбира се те веднага го приемат и така започват истинските им срещи. На принципа „разделяй и владей”, Владимир прави всичко необходимо в този дом да„владее мир.

На сцената ще видим актьорите Тодор Дърлянов , Радина Думанян , Димитър Банчев, Добрин Досев и други. Автор на текста на „Наемателят“ е словенският автор Матяж Зупанчич. Билети може да закупите от касите на НДК , както и онлайн.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Стефания Колева и Деян Ангелов с вулкан от комични ситуации пред ......

Обичаните актьори Стефания Колева и Деян Ангелов се впускат във взривоопасно приключение от комични ситуации в новия сте...

Прочети още keyboard_arrow_right