„Вярно с оригинала” ще се играе в столичната галерия „Етюд“

Спектакълът „Вярно с оригинала” ще се играе в столичната галерия „Етюд“

Снимка: галерия "Етюд"

Постановката показва силата на независимата мисъл и конструктивното въображение

Премиерата на авторско соло на Галина Борисова „Вярно с оригинала” ще се състои на 28 и 29 януари, в галерия „Етюд“, София.

Изработката на костюмите и сценичната среда за постановката са на Дарина Стоименова – Стодара, музикалното оформление на Емилиян Гацов – Елби, фотограф е Виолета Апостолова – Лети.

Това е втората премиера на най-новото авторско соло на Галина Борисова – „Вярно с оригинала“. Следващите дати за провеждане на спектакъла са 4 и 5 февруари.

„Вярно с оригинала“ се занимава със силата на независимата мисъл и конструктивното въображение. На фокус е връзката между автентичност и интерпретация, изследвани през артистичните предпочитания на Галина Борисова и уловени чрез погледа на чуждите спомени.

„Размишлявайки за въздействието на обектите и въздействието на хората, които ни причиняват често горчиви усещания, животът става по-сложен и наситен, и не може да се продължава както допреди малко. Трябва да сме готови да можем да живеем и дори когато инструментите ни са счупени, електричеството е спряло и дъждът вали!“, казва Галина Борисова.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Виж също

close

След 50 години реставрираха паметника на "Кирил и Методий" пред Н......

След половин век изчистиха и реставрираха паметника на "Св. св. Кирил и Методий" пред Националната бибилотека в София. С...

Прочети още keyboard_arrow_right