"Стената на славата" пред "Театър 199" с нови отпечатъци

"Стената на славата" пред "Театър 199" с нови отпечатъци

Снимка: Столица.bg

Своеобразната стена на славата пред "Театър 199" се обогати с нови отпечатъци. Те са на актьорите Владимир Карамазов, Стефан Вълдобрев и Стефка Янорова. Проявата съвпада с 55-годишнината от първата среща на трупата с публиката, разказват от БНР.
 
Артистите бяха аплодирани от Татяна Лолова, която разказа за творческия си път в театъра, започнал през 1976 г. със "Старомодна комедия" от Алесей Арбузов.
 
Освен отпечатъци на ръце, звездите оставиха и писмено послание. "Шшшшт, в театъра сме", написа Янорова, обяснявайки, че това е начинът, по който иска винаги да се чувства.
 
Карамазов сподели, че е написал нещо, което се опитва да спазва и е в неговите мечти . "Мечтите не обичат да бъдат заключени, пускайте ги и летете след тях", бе неговата сентенция. 
 
Вълдобрев допълни, че е оставил цитат от любима пиеса, за която знае, че вече никога няма да може да изиграе - "Да бъдеш или не, туй е въпросът".
 
Стената на славата е създадена през 1995 г., припомни директорът на театъра Ана Монова. На нея са поставени 51 пана на 53-ма актьори.
 
 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Столичани ще видят 90 филма на Националния фестивал на българскот......

За поредна година на голям екран в София ще бъдат показани всички номинирани филми за наградите на Съюза на българските ...

Прочети още keyboard_arrow_right