Столичен театър 199 „Валентин Стойчев“ представя премиерата на „Ива е онлайн“

Столичен театър  199 „Валентин Стойчев“ представя премиерата на „Ива е онла

Снимка: Театър 199 „Валентин Стойчев“

Столичният театър 199 „Валентин Стойчев“ представя премиерните представления на новата си постановка „Ива е онлайн“. Представлението започва на 15 и 16 октомври от 19.00 часа. Спектакълът е на талантливата Ива Тодорова, а постановката на Стоян Радев. Сценичната среда е дело на Момчил Алексиев и Елица Георгиева. Идеята е да бъде представено технологичното време. „Ива е онлайн“ е спектакъл, свързан с новите технологии, но също и пиеса за останалите бъркотии в живота на човека. Представление, изпълнено с любов. Онлайн. На сцената.

"Интересно е, че театърът е игра, но такава, че въпреки цялата си условност, нейният смисъл е паресия - да имаш куража да казваш истината публично, да я живееш на сцената. Това е трудно и, както се разбра, рисковано занимание. Можеш да се объркаш, да се подведеш, да се огънеш, да му изневериш. В работата с Ива винаги сме се старали да му оставаме верни"., Стоян Радев режисьор.

„Интернетът само ни дава. Всичко ни дава. Нищо не ни отнема. Освен живота. Аз съм склонна всичко да изоставя, за да поцъкам в нета"., Ива Тодорова актриса.

 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Виж също

close

Общинският Дом на културата „Средец“ отпразнува с концерт 50-а го......

С празничен концерт тази вечер Общинският културен институт – Дом на културата „Средец“ отбеляза 50-го...

Прочети още keyboard_arrow_right