Столична библиотека представя „Достатъчно дълго“ на Петър Чухов

Петър Чухов

Снимка: Столична библиотека

ИК „Жанет 45“ и Столична библиотека организират официалното представяне на сборника с проза „Достатъчно дълго“ на Петър Чухов. Презентацията ще се състои на във вторник, 2 април, в Литературния клуб на пл. „Славейков“4. Началото е 18.30 ч.

Сброникът съдържа разкази. За него ще разкажат редактора Ангел Игов и Захари Карабашлиев. Саксофонистът Иван Бороджиев ще акомпанира на кратките текстове, които ще бъдат представени. Специален гост ще е и писателката Божана Апостолова, в ролята си на директор на ИК „Жанет 45“.

Реадкторът Ангел Игов споделя, че в сборника се дават интересно отговори на въпроса: „Колко трябва да е дълга една фантазия?“. Срещат се стихотворения в проза, забавни и малко абсурдни истории. Игов насочва вниманието на читателите към един от разказите в книгата „Лисица и лилав телефон“. Обединяващото в сборника е стремежът да се изрази свободно една фантазия.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Столичани ще видят 90 филма на Националния фестивал на българскот......

За поредна година на голям екран в София ще бъдат показани всички номинирани филми за наградите на Съюза на българските ...

Прочети още keyboard_arrow_right