Театър "Азарян" представя моноспектакъл на Снежина Петрова

-

Снимка: Театър "Азарян"

"Една българка" е моноспектакъл на Снежина Петрова по разказа на Иван Вазов. Сценарият за спектакъла е дело на Десислава Шпатова и Снежина Петрова, режисурата също е на Десислава Шпатова.

Зад „Една българка“ застават екип от експерти в образователния модул на моноспектакъла: проф. Албена Хранова, проф. Миглена Николчина, д-р Николета Пътова, проф. Виолета Дечева, проф. Веселин Методиев, д-р Георги Гочев, проф. Пламен Бочков, д-р Азиз Таш и д-р Румен Петров.

Актрисата Снежина Петрова влиза в ролята на учителка по литература, за да представи своята артистична версия за един вълнуващ урок по разказа на Вазов, разказват от Театър "Азарян". Моноспектакълът е насочен към широката театрална аудитория със специален фокус върху ученици от седмите класове, изучаващи едноименното произведение на Вазов.

Проектът на сдружение „Легал арт център“ е реализиран с финансовата подкрепа на НФ „Култура“ и СП „Култура“ и в партньорство с Нов български университет (Радио-телевизионен център на НБУ) и Театър Азарян, НДК.

Началото на представлението е 19,00 ч. на 27 април.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Столичани ще видят 90 филма на Националния фестивал на българскот......

За поредна година на голям екран в София ще бъдат показани всички номинирани филми за наградите на Съюза на българските ...

Прочети още keyboard_arrow_right