“Театър на чудесата” се завръща в София

-

Снимка: “Театър на чудесата” 2022

След успешния си дебют в България през есента на 2021, международният мултижанров фестивал “Театър на чудесата” се завръща в София за своето второ издание, съобщават организаторите.

Събитието ще се проведе от 27 до 30 октомври 2022, с основна локация Регионален център за съвременни изкуства "Топлоцентрала".

И тази година “Театър на чудесата” ще представи поредица от изключително актуални за съвременното глобално общество теми, разказани с езика на науката и изкуството - ще се докоснем и тестваме на живо изкуствен интелект, ще дискутираме толкова актуалната понастоящем тема за постмодерната медийно-информационна среда и начините, по които тя ни манипулира, а за най-запалените любители на научния storytelling е предвидено и специално практическо ателие!

Пълната програма, както и гостите на събитието ще станат ясни съвсем скоро, обещават организаторите. Фестивалът е организиран от “Арте Урбана Колектив”, в партньорство с RATIO и е част от европейска мрежа от фестивали посветени на сътрудничеството между хора на изкуството и науката.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Виж също

close

Монтират нова арт инсталация в Градската градина в София...

Започва поставянето на инсталацията на Красимир Терзиев „Между миналото, което е напът да се случи и бъдещето, кое...

Прочети още keyboard_arrow_right