Театър „София“ открива новия сезон с „Няма да платим!" на Теди Москов (СНИМКИ)

photo_library
  • Театър „София“ открива новия сезон с  „Няма да платим!" на Теди Москов

    Снимка: Театър София

  • Театър „София“ открива новия сезон с  „Няма да платим!" на Теди Москов

    Снимка: Театър София

Има билети за семейни посещения, а за Деня на София подаряват всеки втори билет за "Женитба"

Театър „София“ открива сезон 2021/2022 на 15 септември с постановката на Теди Москов „Няма да платим! Няма да платим!“, която е в топ 3 на най-гледаните през миналия сезон, а Неда Спасова и Николай Върбанов получиха номинации за „Аскеер“ за ролите си в нея.

При хубаво време до края на месец септември представленията ще се играят на откритата сцена в парка „Заимов“, а началният час е 20:30. Ако климатичните условия не го позволяват, ще се местят вътре, на Голяма сцена, при 50% заетост на местата, но часът остава същият.

Касите на бул. „Янко Сакъзов“ и на ъгъла на ул. „Г.С.Раковски“ и ул. „Славянска“ вече са отворени и очакват любителите на театралното изкуство с атрактивни предложения. Новото от този сезон е възможността за закупуване на семеен билет. Цената за места по избор за двама възрастни и две деца до 18 години е 50 лв., а за двама възрастни и едно дете – 44 лв.

По случай 17 септември – Деня на София, най-големият общински театър на столицата, носещ нейното име, при покупка на един билет подарява втория. Постановката, на която жителите и гостите на София ще могат да се насладят е „Женитба“ по Гогол, в която изграе талантливата Йоанна-Изабелла Върбанова. Постановката не е избрана не случайно, защото дава един друг поглед към вярата, надеждата и любовта - за това как, потънали в собствените си страхове, сме изгубили сетивата си да забелязваме другия, а това прави влюбването невъзможно.

Гоголевите герои винаги се хвърлят към надеждата, когато тя се появи, но се отказват миг преди да я постигнат, защото не вярват, че заслужават да бъдат щастливи. Възможен ли е друг финал? Отговорът зрителите ще видят на 17 септември.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Столичани ще видят 90 филма на Националния фестивал на българскот......

За поредна година на голям екран в София ще бъдат показани всички номинирани филми за наградите на Съюза на българските ...

Прочети още keyboard_arrow_right