Театър "София" стартира програма на открито с "Апетит за череши"

Театър "София" стартира програма на открито с "Апетит за череши"

Снимка: Театър "София"

Първото представление е на 14 май, билетите са 10 лв., за ученици, студенти и пенсионери е 7 лв.

Театър "София" отново кани почитателите на театралното изкуство на своята открита сцена, този път не само защото на въздух е много приятно, но и за да бъдат спазени всички мерки и препоръки за безопасност в настоящата ситуация.

Програмата на Театър "София" на открито започва на 14 май (четвъртък) от 20:30 ч. със спектакъла "Апетит за череши" от Агнешка Ошецка и Мачей Малецки. Предстои да бъде обявена програмата до края на май и за юни, съобщиха от театъра.

Цената на билети за постановката е 10 лв., а за ученици, студенти и пенсионери е 7 лв. Могат да се купят и онлайн. Входът за откритата сцена е вдясно от главния вход на Театър "София". Касата отваря на 13 май с обичайното си работно време. В дните, в които има представления – касата ще работи до тяхното начало.

През юли Театър "София" ще покани своята публика на премиера на открито. На 19 май започват репетициите за нов спектакъл с режисьор Теди Москов - "Няма да платим, няма да платим" от Дарио Фо.
 
Авторът на "Апетит за череши" е Агнешка Ошецка, музика Мачей Малецки, режисьор Ана Батева. В постановката участват Участват Симона Халачева и Юлиян Рачков, които очароват с играта си и ще пенесат зрителите в едно пътуване с влак. Пътуване към себе си и към любовта...
 
"Какво се случва, когато неистовото желание и мечтата за живот в „големия град“ се превърнат в трескав и поривист блян? Как протича едно живеене, в което бълнуването за бляскав живот в столицата става част от ежедневието? И не се ли размива по този начин границата между „измисления“ и „реалния свят“?

Точно в това се състои и темата, около която се завърта историята на персонажите - как това зашеметяване и главозамайване от „светлините на града“ се отразява на живота на двама млади и техните взаимоотношения? Късно ли е да се опознаят и вгледат един в друг след като толкова години са били заслепени от представата за себе си и идеята за личностно самоусъвършенстване?"

 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
  • Да, ще избере (21%, 31 Гласове)
  • Няма да избере (26%, 38 Гласове)
  • Да, на ротационен принцип (12%, 18 Гласове)
  • Ще има нови избори (31%, 46 Гласове)
  • Ще почакаме до пролетта (11%, 16 Гласове)
Общо гласували: 149 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Стефания Колева и Деян Ангелов с вулкан от комични ситуации пред ......

Обичаните актьори Стефания Колева и Деян Ангелов се впускат във взривоопасно приключение от комични ситуации в новия сте...

Прочети още keyboard_arrow_right