Театърът на армията открива сезона с Ден на отворените врати

отворени врати

Снимка: Театър "Българска армия"

Театърът на Българската армия открива сезона си с Ден на отворените врати. А датата е избрана специално- 17 септември- Денят на София. 
 
От сутринта любимите актьори от трупата  ще посрещат посетителите на входа на „Раковски” 98 с чаша "Нескафе Долче Густо".  Хората ще разгледат репетиционните зали, гримьорните, перукерните, ателиетата, фоайетата с култови плакати, както и звукозаписното студио на Дони. Всички гости на театъра ще могат не само да видят театралните костюми и експонати от емблематични спектакли, но и да ги облекат и да се снимат с арсенал от сценични оръжия – саби, мечове, пистолети, автомати и картечници. 
 
Гостите на театъра ще присъстват и на репетицията на пиесата "Любов, любов, любов" на Майк Бартлет под режисурата на Красимир Спасов.   
 17 септември е и последният ден, в който билетите за всички постановки през септември, октомври и ноември са на цена от 10 лева. 
 
 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Столичани ще видят 90 филма на Националния фестивал на българскот......

За поредна година на голям екран в София ще бъдат показани всички номинирани филми за наградите на Съюза на българските ...

Прочети още keyboard_arrow_right