Трима приятели излагат заедно в галерия "Сердика"

трима приятели

Снимка: Галерия "Сердика"

Галерия "Сердика" ще представя на едно място интригуващите творби на трима приятели. Експозицията се казва FRIENDS и ще бъде открита на 11 септември от 18.30 часа. Тя ще остане в галерията до 18 октомври.
FRIENDS събира Стефан Петрунов, Соня Ковачева и J.PANK /Йордан Панков/ - артисти и приятели, по идея на Стефан Стоянов, куратор на експозицията. Тримата излагат заедно за първи път, всеки носи своето светоусещане.На пръв поглед са твърде различни, но са обединени в идеята да интригуват публиката именно чрез събирането им на едно място.

Повечето от творбите, които тримата ще покажат в галерия "Сердика" на Женски пазар са създадени през  последната година и не са представяни пред публика.

Стефан Петрунов ще участва в изложбата с лица и фигури върху голямоформатни платна. Соня Ковачева представя живописните творби на “P&P” и “Bonnie and Clyde”, лебеди от парк „Бачиново“.
J.PANK ще зарадва феновете си с характерните за него изображения, теми и сюжети върху цветни принтове и платна в малък формат.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Монтират нова арт инсталация в Градската градина в София...

Започва поставянето на инсталацията на Красимир Терзиев „Между миналото, което е напът да се случи и бъдещето, кое...

Прочети още keyboard_arrow_right