"Цигулар на покрива" в класация за музикално събитие на годината

класация

Снимка: Музикален театър "Стефан Македонски"

Най-горещото заглавие в афиша на Музикалния театър „Цигулар на покрива” е в класация за музикално събитие на 2020-та година. До средата на февруари феновете могат да дадат своя вот на страницата на БНТ 1 в класацията на предаването "Вечната музика". Зрителите ще посочат между три номинации кой е техния фаворит за месец януари. В началото на следващата година измежду всичките 12 събития за всеки месец от годината хората ще определят музикалното събитие на 2020-та година. Гласуването е до 15-ти февруари. 
 
Още с първите си премиерни спектакли в края на януари мюзикълът „Цигулар на покрива” се превърна в събитие за родната музикална сцена. Зрители и критика се надпреварват във възторжените си отзиви за творбата.
 
Последните дати през февруари, в които можете да бъде видян „Цигулар на покрива” са 6, 7, 8 и 9 –ти. Следващите четири спектакъла на мюзикъла ще са в края на март.
 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Стефания Колева и Деян Ангелов с вулкан от комични ситуации пред ......

Обичаните актьори Стефания Колева и Деян Ангелов се впускат във взривоопасно приключение от комични ситуации в новия сте...

Прочети още keyboard_arrow_right