Уитни Хюстън, Едит Пиаф и "Фантомът" в концерт подарък за дамите от Оперетата

Уитни Хюстън, Едит Пиаф и "Фантомът" в концерт подарък за дамите от Музикал

Снимка: Музикален театър "Стефан Македонски"

Страхотен подарък- изненада са приготвили от Музикалния театър за дамите преди Деня на жената. На 7 март, неделя, от 17:00 часа е концертът „И все пак светът е красив”. Това е елегантно дамско парти, изпълнено с музика и красота, поднесено от женски състав солисти и оркестранти. 
 
В него ще прозвучат хитовете на  Едит Пиаф, Лара Фабиан, Марая Кери, Уитни Хюстън, Нат Кинг Коул, изпълнени от солистките на Музикалния театър. Подбрани са и  популярни песни от мюзикълите „Фантомът на операта”, „Обичам жена си”, от филма-мюзикъл „Кабаре” и от „Петият елемент” на Люк Бесон.
 
Има и още изненади от Оперетата пред март. Концертът „Страст в теноров регистър” е на 20  март, събота, от 19:00 часа и на 28 март, неделя, от 17:00 часа. Участват Владимир Грудков, Александър Панайотов, Стефан Петков, Пеньо Пирозов, Денко Проданов и Богомил Спиров.
Звездите на театъра  ще изпълнят с много страст популярни канцонети, испански сарсуели, обичани арии от опери и оперети и още много любими мелодии. На концерта „Страст в теноров регистър” ще им акомпанира единствено роял, на който ще свирят Ана Ангелова и Румен Трайков. Концертът е създаден по идея на артист-солиста Пеньо Пирозов.
 
 
 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Виж също

close

Общинският Дом на културата „Средец“ отпразнува с концерт 50-а го......

С празничен концерт тази вечер Общинският културен институт – Дом на културата „Средец“ отбеляза 50-го...

Прочети още keyboard_arrow_right