В Столичния куклен театър за 10-и път награждават млади творци

Куклен театър

Снимка: Столичен куклен театър

В Столичния куклен театър за 10-и юбилеен път ще бъдат връчени наградите "Сивина" утре, 21 март т. г. Те се дават на млади актьори, работещи в областта на кукленото изкуство. Основен партньор в инициативата е Съюзът на артистите в България. Събитието е включено и в Календара на културните събития на Столична община.

Изненадата обаче ще бъде в събота за големите и малки зрители.Столичният куклен театър ще бъде домакин на Куклен театрален салон. В него зрителите ще видят творците и представленията, които са номинирани за тазгодишните награди "ИКАР" за постижения в сферата на кукленото изкуство. Откриването на салона ще бъде в 11.30 часа пред театъра с невероятен парад на куклите.

В 12 часа, в събота зрителите ще видят премиерното представление "Хитър Петър". От 4 до 6 следобед ще има куклено-театрални ателиета.В тях хората ще научат каква е магията на работата с кукли и лесна ли е тя.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Столичани ще видят 90 филма на Националния фестивал на българскот......

За поредна година на голям екран в София ще бъдат показани всички номинирани филми за наградите на Съюза на българските ...

Прочети още keyboard_arrow_right