"Вечната чужбина", поетичен рожден ден на Денис Олегов в София

"Вечната чужбина", поетичен рожден ден на Денис Олегов в София

Снимка: Фейсбук

Денис Олегов ще представи пред публика свои авторски стихотворения. Това ще стане на 9 февруари, когато е и рождения му ден в клуб „Грамофон“ в София.

Той ще прочете произведения от стихосбирката „Вечен чужденец“ (номинирана за наградата "Усин Керим"). Също така присъстващите граждани ще чуят и нови стихове, непубликувани досега, част от които са участвали и в международни конкурси.

Организаторите на събитието са приготвили множество музикални и литературни изненади, като в програмата под "Вечната чужбина" участие ще вземат и специални гости. Това ще бъде първото самостоятелно представяне на автора от повече от 3 години и половина. Присъстващите за първи път ще чуят откъс от последния проект на Олегов - хибридната поема-пиеса с работно заглавие "Графоманът".

Културното събитие ще започне точно в 19.00 часа. Входът е свободен. Мероприятието ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Стефания Колева и Деян Ангелов с вулкан от комични ситуации пред ......

Обичаните актьори Стефания Колева и Деян Ангелов се впускат във взривоопасно приключение от комични ситуации в новия сте...

Прочети още keyboard_arrow_right