Заради удължените COVID-мерки: Без Празничен новогодишен концерт в НДК на 1 януари

Заради удължените COVID-мерки: Без Празничен новогодишен концерт в НДК на 1

Снимка: Столица.bg

Заради удължаването на COVID- мерките в страната до 31 януари, станалият традиция Празничен новогодишен концерт на Софийската филхармония и НДК на 1 януари се пренасочва за друга дата. Тя ще бъде определена по-късно, съобщават от НДК. Тазгодишното издание на концерта бе озаглавено "Севера и Юга". 
 
Всички закупени билети за Празничния новогодишен концерт ще важат за новата дата, която ще бъде обявена на сайта на НДК и в каналите в социалните мрежи.
 
Междувременно любителите на класическата музика ще могат да се насладят на специалното онлайн издание на Новогодишния музикален фестивал „Духът на Коледа“. Под този надслов от 26 до 31 декември 2020 г. на страницата на НДК във Фейсбук ще гледаме емблематични Празнични новогодишни концерти през годините /1986 г. – 2020 г./, дирижирани от бележити български диригенти като Емил Чакъров, Найден Тодоров и Емил Табаков. Концертите са предоставени от архива на БНТ и ще бъдат излъчвани в шестте поредни вечери от 18:30 часа.
 
 
 
 
 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Стефания Колева и Деян Ангелов с вулкан от комични ситуации пред ......

Обичаните актьори Стефания Колева и Деян Ангелов се впускат във взривоопасно приключение от комични ситуации в новия сте...

Прочети още keyboard_arrow_right