„Зимни мечти“ на цената на Музикалния театър в София

„Зимни мечти“  на цената на Музикалния театър в София

Снимка: Столица.bg

На диригентския пулт отново е Маестро Петър Димитров

Музиката на Европа ще звучи в София на 19 януари от 19:00 часа на сцената на Музикалния театър. Традицията да се изпълнява по едно популярно класическо произведение от различни европейски страни продължава с името „Зимни мечти“.

На диригентския пулт отново е Маестро Петър Димитров, който ще дирижира оркестъра на Музикалния театър. Участват солистите: Марияна Арсенова,Пеньо Пирозов, Валентина Корчакова, Еделина Кънева,Християна Лоизу, съобщиха от Музикалния театър.

В програмата на концерта са включени класически произведения на композитори от Унгария, Норвегия, Белгия, Италия, Германия, Чехия, Полша,Англия, Франция, Испания, САЩ, Австрия и Русия. Поканени са и посланиците на съответните държави, които са подготвили поздравления към публиката на концерта.

В концерта ще участват солистите Марияна Арсенова,Пеньо Пирозов, Валентина Корчакова, Еделина Кънева,Християна Лоизу. Оркестър на Музикалния театър с гост-диригент Петър Димитров.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Отбелязваме Световния ден на театъра, в София връчват наградите И......

В Народния театър "Иван Вазов" днес, в Световния ден на театъра, ще бъдат връчени наградите ИКАР, съобщават от Съюза на ...

Прочети още keyboard_arrow_right