Звездите на Музикалния театър канят "Отново на оперета" на 21 ноември

Звездите на Музикалния театър канят "Отново на оперета" на 21 ноември

Снимка: Музикален театър "Стефан Македонски"

Блясък и прекрасна музика обещават на почитателите си от Оперетата на 21 ноември. Звездите на Музикалния театър канят своята публика  от 19:00 часа на концерта-спектакъл „Отново на оперета” със специалното участие на Балет „Арабеск”, солистите и Балета на "Стефан Македонски". Билетите за концерта са ограничени до запълване на 30 процента от капацитета на залата. 
 
Театърът посреща публиката при спазване на всички мерки за безопасност и дистанция. Спектакълът поднася и леко иронична гледна точка към изискването да се спазва дистанция и между артистите на  сцената, докато изпълняват своите любовни дуети или музикални и танцови ансамбли. 
 
В спектакъла ще прозвучат най-големите оперетни хитове на Калман, Лехар, Офенбах и Щраус, изпълнени от солистите и Балета на Музикалния театър. Солистите на Балет „Арабеск“ ще изпълнят откъс от спектакъла „Свободно разположени мисли” на хореографа Аршак Галумян.
 
Звездите на Музикалния театър, които ще се качат на сцената на 21 ноември, са солистите Марияна Арсенова, Илона Иванова, Добрина Икономова, Александър Мутафчийски, Александър Панайотов, Пеньо Пирозов, Денко Проданов и Богомил Спиров. В комичната роля на санитарен инспектор ще се изяви Георги-Маноел Димитров.
 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Монтират нова арт инсталация в Градската градина в София...

Започва поставянето на инсталацията на Красимир Терзиев „Между миналото, което е напът да се случи и бъдещето, кое...

Прочети още keyboard_arrow_right