Начална страница / Местна политика / “Безопасни детски площадки” стартира кампания “Освободете тротоарите!”

“Безопасни детски площадки” стартира кампания “Освободете тротоарите!”

Едва минавате с количката между автомобилите на тротоара, или детето ви кара колело на пътя, защото другаде няма място… Това написаха в социалната мрежа от “Безопасни детски площадки” в социалната мрежа. Сдружението започна кампания “Освободете тротоарите!” от 12 септември, която ще продължи до 26 септември.
От организацията призовават заедно – пешеходци, шофьори, общински власти, да потърсят решение на проблема.

“Най-важното за нас е децата ни да се движат безопасно. Ние вярваме не в „Има тротоар, има проблем“, а в „Има тротоар, има решение“. Чакаме вашите предложение и сигнали до 12 октомври, за да се опитаме да намерим решение!”, призовават от сдружението.

Научихте се да псувате, защото не можете да стигнете до площадката или парка, заради двете коли на входа им…Ако вдигането на чистачки, разговорите и предупрежденията, подаването на сигнали вече не работят, време е за по-сериозна атака. Да, няма да е лесно, и да, знаем, че „няма къде да се паркира в този град“, но това не е оправдание децата да се движат между колите или по улицата, застрашавайки собствената си безопасност, коментират от “Безопасни детски площадки”.

Харесайте нашата страница и следете всички новини от столицата

Коментари

коментара

Относно Александра Никова

Виж също

Данъкът за коли с Евро 4 и следващите намалява до 60%

В унисон с промените, приети в Закона за местните данъци за новия начин за облагане …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *