Начална страница / Местна политика / Евгени Крусев: Всеки има право да иска оставки, интересува ме реализацията на проектите
Снимка: Столица.bg

Евгени Крусев: Всеки има право да иска оставки, интересува ме реализацията на проектите

Всеки има право да иска оставки и да дава каквито иска предложения. Нашата основна цел е да продължим да работим в екип, заедно с г-н Паргов и всички колеги, така че да успеем да реализираме проектитие. Това заяви зам.-кметът по транспорта Евгени Крусев пред журналисти днес. Неговата оставка бе поискана от общинския съветник от ПГ5 Симеон Славчев заради ремонта на ул. “Граф Игнатиев”.

Искаме оставката на Евгени Крусев и на негово място за ремонтите за отговаря Дончо Барбалов, защото е отговорен, каза в началото на сесията Славчев. Предложението му предизвика бурен смях на съветниците в залата.

“От Брюксел имаме одобрен проект за финансиране за обновяване на трамвайни линии по бул. Цар Борис III. Това е признание за усилиятаq които полагаме за развитието на eлектрическия транспорт в София”, коментира Крусев.

Той обясни, че ще има нови трамвайни мотриси, които ще се движат по линия 5, най-натоварената в София. Ремонтът започва през пролетта на 2019 г. “Където е преустановено движение на трамвай ще се пуснат  автобуси. Сега се правят разчети откъде да започне ремонтът и вероятно ще е от кв. Княжево към центъра. Съответно да има трамвайно движение в останалата част от маршрута”, обясни Евгени Крусев.

Харесайте нашата страница и следете всички новини от столицата

Коментари

коментара

Относно Александра Никова

Виж също

д-р Веселин Милев, председател на Постоянната комисия по здравеопазване и социална политика в СОС

Д-р Веселин Милев пред Столица.bg: Строгият контрол даде положителни резултати в общинското здравеопазване

Д-р Веселин Милев е Председател на постоянната комисия по здравеопазване и социална политика към СОС. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *