Начална страница / Местна политика / Фандъкова предупреди, че ще съди всеки, който разпространява лъжи

Фандъкова предупреди, че ще съди всеки, който разпространява лъжи

Кметът на София Йорданка Фандъкова получи обвинения от общинската съветничка Марта Георгиева по време на сесията на СОС. Представителката на ДСБ заяви, че Фандъкова злоупотребявала с европейски средства.

Спорът се заформи към края на сесията по време на питането на Георгиева за започналия ремонт на централната градска част, затрудненото ежедневие на живеещите и работещите в център на града и липсата на публична информация.

Заявявам отговорно, че се наслушах на манипулации за завършени участъци. Такива още няма. Заявявам, че ще съдя всеки, който отправя обвинения за злоупотреба с европейски средства и всеки, който си позволи да каже това. Ако имате доказателства трябва да ги дадете на компетентинте органи. Ако просто говорите само с цел пропаганда сте много млада да спекулирате. Каква е ролята на районния кмет на “Средец” Мария Ачкова? Канила съм я на всяка оперативка и проверка. Тя е професионалист и сериозен човек, но вие изпълнявате политически поръчки. Още в началото на ремонта възложих на Ачкова, защото имам това право да възлагам, да води комуникацията с гражданите, коментира Йорданка Фандъкова.

Харесайте нашата страница и следете всички новини от столицата

Коментари

коментара

Относно Александра Никова

Виж също

д-р Веселин Милев, председател на Постоянната комисия по здравеопазване и социална политика в СОС

Д-р Веселин Милев пред Столица.bg: Строгият контрол даде положителни резултати в общинското здравеопазване

Д-р Веселин Милев е Председател на постоянната комисия по здравеопазване и социална политика към СОС. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *