Карлос Контрера: Ако нямаш сили да приемеш решение, което ти носи негативи, не си готов да управляваш

Карлос Контрера: Ако нямаш сили да приемеш решение, което ти носи негативи

Снимка: Столица.bg

Защото тези хора от Демократична България са в странно психично състояние и не знаем след изборите, дали въобще, ще успеят да започнат да вземат решения в рамките на 6 месеца, аргументира се председателят на "Патриоти за София"

Очаквания имам много, тъй като очевидно беше, че ГЕРБ разчитаха на подкрепата на Демократична България, но тя ги предаде, то е очевидно. Но в крайна сметка е по-добре да има лош бюджет, отколкото да няма нищо. А и ние сме дефакто в една предизборна кампания, в която всеки се отвращава от всичко. Ако ти нямаш сили, да приемеш едно решение, макар то да ти донесе негативи, това означава, че ти не си готов да управляваш!

Това каза пред журналисти председателят на "Патриоти за София" Карлос Контрера пред журналисти, минути, след като с гласовете на патриотите бе приет от СОС Бюджет'23 на Столична община.

"Аргументите да не бъде подкрепен бюджета бяха още когато той се внесе. Поредният бюджет се прие след един много лош диалог. Тежеста за което, разбира се, е на администрацията и на най-голямата група. Вие видяхте, то се чу и в зала, че те са се опитвали да прехвърлят националната сглобка на некоалицията, която пропада тук на Софийски терен. И очевидно ГЕРБ не могат да се разберат с Демократична България. В крайна сметка проведохме няколко срещи и разговори, част от нашите предложения бяха приети, недостатъчно. В крайна сметка след целия цирк, който видяхме в зала, след това шизофренно поведениена партия, която управлява в момента държавата, изборът беше по-скоро да има бюджет, за да гарантираме София в следващите 6 месеца или година. Защото тези хора от Демократична България са в странно психично състояние и не знаем след изборите, дали въобще, ще успеят да започнат да вземат решения в рамките на 6 месеца - до година", коемнтира решението си да подкрепи бюджета Контрера.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Председателят на СОС за мандат 2019-2023: 3401 решени проблема на......

3401 са решенията, които Столичният общински съвет е взел през този мандат, съобщава председателят на местния парламент ...

Прочети още keyboard_arrow_right