МО предостави защитни маски за градския транспорт на София (СНИМКИ)

photo_library
 • доставени маски

  Снимка: Фейсбук профил на Карлос Контрера

 • доставени маски

  Снимка: Фейсбук профил на Карлос Контрера

 • доставени маски

  Снимка: Фейсбук профил на Карлос Контрера

 
Министерството на отбраната се е отзовало на искането на Столична община и е предоставило предпазни маски за работещите в градския транспорт на София, съобщи в социалната мрежа общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера. Той е и председател на Постоянната комисия по транспорт и туризъм в СОС.
 
Днес защитните средства са били доставени на Столичен автотранспорт и Столичен електротранспорт с помощта на дирекция "Аварийна помощ и превенция" и разпределени по гаражите. Предпазните средства ще бъдат раздадени в гаражите и депата с инструкции за поддържането и почистването им и срещу подпис.
 
Ето какво точно написа Контрера: 
 
"Благодаря на Министерство на отбраната /специално на министър Каракачанов и на началника на кабинета му Налбантов/, които се отзоваха на искането на Столична община да бъдат предоставени предпазни маски за градския транспорт на Столична община. Днес маските бяха доставени на Столичен автотранспорт и Столичен електротранспорт с помощта на дирекция "Аварийна помощ и превенция" и разпределени по гаражите. Предпазните средства ще бъдат раздадени в гаражите и депата с инструкции за поддържането и почистването им и срещу подпис.
Продължаваме снабдяването на транспортните оператори с предпазни средства, продължаваме дезинфекцията на транспортните средства и пероните на метрото.
Работещите в обществения транспорт са една от професионалните групи, които са на първа линия и трябва да оценяваме труда им.
Отново благодаря на армията, че се отзова и оказа помощ на обществения транспорт в този напрегнат момент.
 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Карлос Контрера: Лицемерно да ти приемат предложения и после публ......

Столичният общински съвет (СОС) на сесията си вчера прие изменен и допълнен Правилник за дейността на общинския съвет. С...

Прочети още keyboard_arrow_right