На открито заседание се разглеждат предложения за Правилника на СОС

Нов правилник на СОС, открито заседания на 5 декември 2019

Снимка: Столица.bg

Работната група за промени на Правилника за работа на СОС обяви открито заседание за граждани на 5 декември т. г. Това решение е взето на първото събиране на Работната група на 22 ноември т. г., съобщи председателят Силвия Христова в социалната мрежа.

"Желанието ни е в новият правилник да създадем правила за по-голяма публичност и отчетност в работата на общинския съвет, работата на комисиите и работата на общинските съветници", написа Христова.

Гражданите, които имат предложения за промени в настоящия правилник, могат да ги направят в писмен вид до работната група и да участва в открито заседание на 5 декември. Те се приемат до 2 декември, до 12 часа в деловодството. Откритото за граждани заседани на работната група е на 5 декември т. г. от 10.30 часа в зала 1, ет. 2 на ул. Московска 33.

След изготвянето на проект на нов Правилник за организацията и дейността на Столичния общински съвет ще бъдат проведени обсъждания с представители на заинтересованите страни по реда на Наредбата за провеждане на обществени консултации на територията на Столична община.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Напомняне: Още седмица за плащане на втората вноска за такса смет...

Само седмица остава за плащането на вноска №2 за  такса смет. Това напомнят от дирекция "Общински приходи".  ...

Прочети още keyboard_arrow_right