Най-важните цели за развитието на Столична община представят от "Визия за София"

форум

Снимка: "Визия за София"

Екипът на инициативата "Визия за София" ще представи на 2 септември дългосрочните цели за развитието на Столична община. Това ще стане на форума “София:2050”, който ще се проведе от 15 до 20 часа в Зала 2 на НДК (Театър “Азарян”). Събитието е с вход свободен и ще бъде излъчвано и във Facebook страницата на инициативата с възможност за коментари на живо.

Целите, които ще се представят пред широката публика, са систематизирани на базата на солидно количество обработена информация. Ползвани са много анализи, изследвания, над 700 експертни срещи с участието на над 10 000 лица от различни заинтересовани страни, активности за събиране обратна връзка от гражданите.

Представените цели ще бъдат в областите "Градска среда", "Икономика", "Околна среда", "Транспорт", "Идентичност и култура", "Хора", "Управление". Събитието ще бъде открито от главния архитект на София Здравко Здравков.

Окончателният стратегически документ "Визия за София" ще бъде предложен за приемане в новия мандат на Столичен общински съвет след октомври 2019 г.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Общински съветник сигнализира за строителство на бул. Витоша (СНИ......

Независимият общински съветник Борис Бонев сигнализира за незаконно строителство на голяма конструкция пред заведение на...

Прочети още keyboard_arrow_right